Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Ella

Ella

Schattig bergdorp in het hart van Sri Lanka

Ella ligt in het groene binnenland van Sri Lanka. Dit kleine bergdorp heeft misschien wel de mooiste ligging ter wereld. Ella is volledig omgeven door groene heuvels en theeplantages die tot het oneindige lijken te reiken. Tijdens een bezoek aan Ella zul je merken dat dit de omgeving iets sprookjesachtigs heeft. Het is de idyllische omgeving in combinatie met relaxte sfeer en de vriendelijke uitstraling. 

Wandelliefhebbers kunnen hun geluk niet op in Ella. Door het heuvelachtige landschap kom je al wandelend de mooiste vergezichten tegen. Trek je wandelschoenen aan en ga de uitdaging aan om naar de top van de Ella Rock of Little Adam’s Peak te klimmen. De Ella Rock beklim je gemiddeld in 2,5 uur en is een vrij pittige wandelroute te noemen. Iets te uitdagend? De Little Adam’s Peak kun je in ongeveer 1,5 uur beklimmen en is minder zwaar. Op beide bergtoppen heb je een waanzinnig mooi uitzicht!

In Ella kun je één van de mooiste treinreizen ter wereld maken. De treinrails tussen Ella en Kandy doorkruist de meest bijzondere natuurlandschappen van het binnenland van Sri Lanka. Met diepe valleien, mysterieuze bossen en groene theeplantages kijk je je ogen uit. De volledige treinrit duurt ongeveer 7 uur waarbij je de mooiste panorama’s aan je ogen ziet voorbijtrekken. Met deze treinrit kom je op plekken waar je met geen enkel ander vervoersmiddel kunt komen en je zult dan ook het pure binnenland ervaren. Je kunt ook kortere ritten maken, en op andere plaatsen op- of uitstappen. 

 • Wandelen door de groene natuur 
 • Stap op de trein voor een fantastische treinrit 
 • Kom meer te weten over de productie van thee
Tip!
Inge van Esch

In Ella staat het produceren van thee centraal. Voor een klein entreebedrag kun je een rondleiding krijgen in een theefabriek waar je het gehele productieproces kunt bekijken. Van theeblaadje tot het daadwerkelijke kopje thee.  

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know