Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Fun Island Resort

Fun Island Resort

Plezier op de Malediven

Fun Island Resort ligt op 45 minuten varen ten zuiden van het vliegveld van de hoofdstad Malé. Na een rondreis door Sri Lanka kom je op dit eiland van de Malediven in een totaal andere wereld. Een wereld waar palmbomen, hagelwitte stranden en turquoise wateren het gezichtsbeeld domineren. Tijdens je verblijf op Fun Island logeer je in een nette bungalow die op het strand is gelegen.

Het Fun Island Resort onderscheid zich van alle andere eilanden door, de naam zegt het al, het thema ‘fun’, oftewel plezier. Een greep uit het fantastische aanbod aan activiteiten: catamaran varen, kanoën, jetskiën, snorkelen, duiken, windsurfen en volleyballen op het strand. Daarnaast beschikt het Fun Island Resort over een uitstekende spa waar je kunt relaxen, een fitnessruimte om je in het zweet te werken en een disco om even helemaal uit je bol te gaan! 

Een heerlijke manier om je indrukwekkende rondreis af te sluiten!

 • Talloze leuke activiteiten 
 • Honeymooners
 • Bungalow op het strand van dit privé eiland 
Tip!
Inge van Esch

Een huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven? Sluit dan je reis zeker af op Fun Island Resort. Het resort is hier speciaal op gericht. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know