Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Paradise Island Resort

Paradise Island Resort

Een paradijs waar je van droomt

Midden in de Indische Oceaan kom je echt in een paradijs terecht met hagelwitte zanstranden, turquoise zeeën, wapperende palmbomen met kokosnoten en een zon die vrijwel altijd schijnt. Dit ideaalbeeld wordt werkelijkheid met een verblijf bij het Paradise Island Resort op de Malediven.

Dit privé-eiland is eigendom van het resort en enkel toegankelijk voor gasten van het Paradise Island Resort. Hierdoor ervaar je veel privacy en kun je optimaal genieten van dit tropische eiland en alle luxe die het resort je te bieden heeft. Dit  5-sterren resort ligt op 20 minuten varen van de luchthaven van Malé en het is een tropische afsluiting van een rondreis door Sri Lanka.       

 • 5 sterren classificatie 
 • Droombestemming
 • Uniek: Water Villa 
Tip!
Inge van Esch

Op Paradise Island Resort kun je in een ‘Water Villa’ overnachten. Je logeert in een luxe bungalow op zee dat met het eiland verbonden is door een wandelvlonder. Super gaaf!   

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know