Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Royal Island Resort

Royal Island Resort

Tropisch genieten op de Malediven

Dit pareltje van een resort bevindt zich op een privé-eiland van de Malediven. Een verblijf op het Royal Island Resort is een combinatie van ongekende luxe en comfort, natuurschoon en een totaalaanbod van leuke activiteiten.

Je kunt er voor kiezen om de hele dag in de zon te blijven liggen op het witte zandstrand, maar voor degene die dit willen afwisselen met supertoffe activiteiten is de keuze hier enorm. Of je nu wilt windsurfen, kanoën, jetskiën, snorkelen, catamaran zeilen, fitnessen, volleyballen of tennissen, je zult je geen moment vervelen bij het Royal Island Resort. Speciale aandacht verdient het duiken in de omgeving van dit eilandresort. Het resort heeft een eigen huisrif dat vlak voor de kust ligt. Bovendien kun je op enkele minuten varen van het resort naar een gebied dat het ‘thuis’ is van vele manta roggen. Het is dan ook erg bijzondere om tussen deze unieke zeedieren te duiken.     

Het Royal Island Resort beschikt over één van de beste Spa & Wellness Center’s van de Malediven. In de spa kun je heerlijk ontspannen en helemaal tot rust komen. Van totale lichaamsbehandelingen en massages op het strand tot stoombaden en sauna’s, je zult je als herboren voelen! 

 • Beste Spa Center van de Malediven
 • Duiken met manta roggen 
 • Veel watersportmogelijkheden
Tip!
Inge van Esch

Een verblijf in het Royal Island Resort is perfect om ook je duikbrevet te halen. Bij het resort ligt een duikschool met lessen voor ieder niveau, van beginner tot gevorderden.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know