Spice up your trip!

Een rondreis door Sri Lanka en de Malediven is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Barbecueën op een privéstrand in Yala
Barbeque privestrand Yala
Jouw rondreis wordt wel heer erg bijzonder met een barbecue op een privéstrand in Yala National Park. Geniet van een viergangen barbecuediner in de meest romantische setting die je maar kunt bedenken! Op een prachtig zandstrand is keurig een tafeltje gedekt die omringd is met vuurfakkels. Geniet van culinaire hoogstandjes en heerlijke drankjes tijdens dit romantische diner!   
Indicatieprijs:    € 48,- p.p.
Duur:               Circa 4 uur

Fietstocht in Galle
Fietstocht Galle
Ontdek het vestingstadje Galle per fiets! Je ontmoet een gids die je de weg wijst naar de meest bijzondere bezienswaardigheden en onderweg je meer vertelt over de roemruchte historie van Galle. Een groot deel van de fietstocht speelt zich af in het Dutch Fort. Ontdek hier de Nederlandse invloeden uit de tijd dat de VOC hier heerste, zoals de koopmanshuizen, het oude Nederlandse regeringsgebouw en het Nederlandse ziekenhuis. Maar er is nog veel meer te zien in Galle! Zo zul je tijdens de fietstocht erachter komen dat Galle ook invloeden heeft uit andere culturen. Dit zie je aan hindoeïstische tempels en moskeeën. Ontdek de verschillende kanten van Galle met een ontspannen én leerzame fietstocht.
Indicatieprijs:    € 26,- p.p.
Duur:               Circa 3,5 uur


Bootexcursie walvissen spotten vanuit Mirissa
Walvissen Mirissa
Ga met een bootexcursie de Indische Oceaan op om walvissen te spotten. De kapitein van deze boot weet de beste plekken voor de kust van Mirissa waar veel walvissen voorkomen. Sta niet raar te kijken wanneer er een orka, potvis, dolfijn of blauwe vinvis voorbij zwemt, want het spotten van deze zeedieren is hier ook erg goed mogelijk! Tijdens het varen vertelt een natuurgids je meer over het ecosysteem. Het hoogtepunt van deze boottocht is wanneer er een walvis boven het water uitkomt!    
Indicatieprijs:    € 51,- p.p.
Duur:               Circa 5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323587 of mail naar info@beleefreizen.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know