Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Highlights van Thailand

Deze rondreis laat je het beste van Thailand zien. Start je rondreis spectaculair met een paar stadsdagen in de metropool Bangkok, ontdek over hoeveel unieke tempels Ayutthaya beschikt en beleef de veelzijdigheid van Chiang Mai in het hoge noorden. Tot slot laat je alle opgedane indrukken op je inwerken op een van de fantastische eilanden in het zuiden van Thailand. 

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Zo hebben we een 16-daagse reis waarbij je kosten bespaart door per trein te reizen. Maar we hebben ook een 20-daagse reis waarbij je in tophotels verblijft en je de koning te rijk voelt in Thailand. Of besluit je met het hele gezin de Thaise hoogtepunten te bezoeken? Ook hier hebben we aan gedacht met een 18-daagse rondreis. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Thailand!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:  Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Thailand-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.195,-
advies op maat offerte

Thailand op haar best

Thailand’s mooiste bezienswaardigheden in één rondreis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know