Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Highlights van Thailand

De hoogtepunten van Thailand in één route

1 Aankomst Bangkok Vlucht

Vandaag stap je in het vliegtuig voor een prachtige rondreis door Thailand. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok ontmoet je jouw gids die je naar je eerste hotel brengt.

2 Bangkok 0 km

Een leuke manier om de hoofdstad te verkennen is met een fietstocht. Je komt langs de bekende tempels van Bangkok zoals het Grand Palace, Wat Pho en Wat Arun.

3 Bangkok - River Kwai 127 km

’s Ochtends bezoek je de bijzondere Mae Klong markt en de drijvende markt Damnoen Saduak. Later op de dag zet je koers richting Kanchanaburi waar je met een treintje over de beruchte ‘Birma Spoorlijn’ gaat.

4 River Kwai 0 km

De gids brengt je naar de Erawan watervallen waar je een heerlijke frisse duik kunt nemen. Vervolgens rij je terug naar Kanchanaburi waar je de beroemde brug ‘Bridge Over The River Kwai’ en het oorlogsmuseum- en begraafplaats bezoekt.

5 River Kwai - Ayutthaya 156 km

Een transfer brengt je naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Op het enorme complex zijn vele schitterende tempelruïnes te bewonderen. Op eigen gelegenheid kun je het historisch park bezoeken.

6 Ayutthaya - Chiang Mai 612 km

Je raakt niet uitgekeken in Ayutthaya met al haar unieke tempels. Daarom heb je een extra dag om bijvoorbeeld een leuke fietstocht te maken of om met een longtailboot naar het zomerverblijf van de koning te varen. ’s Avonds neem je de nachttrein naar Chiang Mai.

7 Chiang Mai 0 km

In alle vroegte kom je aan op het treinstation van Chiang Mai, vanwaar een gids je per transfer naar je hotel brengt. De komende dagen in Chiang Mai zijn ter vrije besteding om de ‘roos van het noorden’ te ontdekken.

8 Chiang Mai 0 km

Ontdek, zowel te voet als met een tuk-tuk, de bezienswaardigheden van Chiang Mai. Je moet zeker de Wat Phra Singh tempel, Wat Chedi Liam tempel en de Doi Suthep tempel bezocht hebben.

9 Chiang Mai 0 km

Een fietstocht laat je beter kennis maken met de lokale cultuur. Je bezoekt leuke nijverheidsbedrijfjes zoals zijdewevers in Sam Kampaeng en parasolmakers in Bor Sang.

10 Chiang Mai 0 km

Eindig je verblijf in Chiang Mai spectaculair met raften of ziplinen in de nabijgelegen jungle. Dit uitje is ideaal te combineren met een bezoek aan een olifantenkamp.

11 Chiang Mai - Phuket Vlucht

Een binnenlandse vlucht brengt je van Chiang Mai naar het eiland Phuket. De laatste paar dagen van je rondreis verblijft in een luxueus resort. Genieten maar!

12 - 15 Phuket 0 km

Phuket is het grootste eiland van Thailand met een bruisend nachtleven, tropische stranden en een indrukwekkende onderwaterwereld waar je prachtige duik- en snorkeltrips kunt maken.

16 Vertrek Phuket Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Phuket. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.195,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.195,-
advies op maat offerte

Thailand op haar best

Thailand’s mooiste bezienswaardigheden in één rondreis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know