Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Chiang Mai

Chiang Mai

Kom in contact met de Thaise lokale bevolking

Chiang Mai, ook wel de Roos van het Noorden genoemd, is enorm veelzijdig. De ommurde binnenstad kent levendige markten en unieke tempels. Hier ervaar je het echte Thaise leven!

Chiang Mai en omgeving staat bol van leuke attracties. Je mag Chiang Mai niet verlaten zonder de Wat Phra That Doi Suthep tempel bezocht te hebben. Deze boeddhistische tempel is de populairste bezienswaardigheid van de stad. Daarnaast raden wij je aan om naar Sunday Walking Street te gaan. In de weekenden transformeert deze straat ‘s avonds in één grote, bedrijvige markt. Verkopers staan hier met de meest uiteenlopende producten, van typisch Thaise kledij tot schattige eetstalletjes.

Vanuit Chiang Mai kun je een dagexcursie maken naar Doi Ithanon National Park. De Mae Klang waterval is schitterend om te zien! Dit gebied wordt ook wel eens ‘het dak van Thailand genoemd’. Je vindt hier namelijk de hoogste berg van Thailand waar een prachtige tempel bovenop is gelegen.   

 • Levendige markten
 • Groot scala aan tempels 
 • Culinair genieten
Tip!
Inge van Esch

Woon een Thaise kookcursus bij in Chiang Mai. Bij terugkomst in Nederland verras je jouw vrienden met de lekkerste Thaise gerechten! 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.487,-
advies op maat offerte

Thailand op haar best

Thailand’s bekendste bezienswaardigheden in één rondreis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know