Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Thailand is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bangkok By Night
Bangkok by night
Verken Bangkok in de donkere avonduren met het meest bekend vervoersmiddel van Thailand: de Tuktuk. Je ontmoet een lokale gids die jou de mooist plekjes van ‘zijn’ stad gaat laten zien. Per Tuktuk brengt de lokale gids je naar de mooiste bezienswaardigheden van nachtelijk Bangkok. Je bezoekt deze avond onder andere tempels die op een sfeervolle manier verlicht zijn, verschillende eettentjes waar je lokaal ‘streetfood’ kunt proeven en gezellige avondmarkten. Wanneer je onderweg bent in de Tuktuk zal de lokale gids je meer vertellen over ‘Bangkok By Night’.
Indicatieprijs:    € 53,- p.p.
Duur:               Circa 4 uur

Ziplinen in Chiang Mai
Ziplinen Chiang MaiOntdek op een avontuurlijke manier hoe groen de omgeving van Chiang Mai is! Dit parcours bestaat uit maar liefst 22 kabelbanen die je via allerlei platformen van boomtop naar boomtop brengen. Via een klimriem ben je verbonden met de kabelbaan en zweef je als het ware in de lucht. Bij dit ziplineparcours bereik je hoge snelheden en heb je vanuit vogelvluchtperspectief een magistraal uitzicht over de winderige jungle van Chiang Mai. Zowel jong als oud kan hier genieten van verschillende kabelbanen met een eigen moeilijkheidsniveau. Daardoor is het een perfect uitje voor het hele gezin!  
Indicatieprijs:    € 76,- p.p.
Duur:               Circa 5 uur
 

Met een speedboot naar James Bond Island
James Bond Island
Deze dagexcursie vertrek vanaf Phuket en laat je het mooiste van de baai van Phang Nga zien. Per speedboot bezoek je verschillende eilanden in deze baai. Het hoogtepunt van deze dag is een bezoek aan James Bond Island. Het landschap van dit eiland was een belangrijk decor voor de James Bond-film ‘The Man With te Golden Gun’. Als je deze film hebt gezien zul je veel bekende plekken tegenkomen. Ook leg je aan bij Koh Panak Island, maak je een avontuurlijke kanotocht bij Hong Island, lunchen bij het vissersdorpje Ko Panyi en de grotten van het eiland Naka Noi verkennen. Kortom, een dag vol hoogtepunten!   
Indicatieprijs:    € 73,- p.p.
Duur:               Circa 8 uur  

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.195,-
advies op maat offerte

Thailand op haar best

Thailand’s mooiste bezienswaardigheden in één rondreis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know