Rondreis Zuid-Thailand

Het startpunt van deze rondreis is de metropool Bangkok. Vanaf deze wereldstad reis je naar het zuiden en beleef je al het moois dat Zuid-Thailand jou te bieden heeft. Je bezoekt bekende parken als Khao Sok waar je in grote getale olifanten kunt zien. Maar je bezoekt ook minder bekende nationale parken zoals Kuiburi en Sam Roi Yot waar een prachtige ongerepte natuur je te wachten staat. Aan het einde van je rondreis geniet je van zon, zee en strand op een van de talloze eilanden in het zuiden van Thailand.

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Zo hebben wij een 16-daagse reis waarbij je de beruchte geschiedenis van River Kwai meepakt en uiteindelijk geniet van het rustige eiland Khao Lak. Of neem het 15-daagse reisschema als voorbeeld waarbij je langs onbekende nationale parken gaat en tot slot een toptijd beleeft op het mondaine eiland Koh Samui. Ben jij een echte strandliefhebber? Dan is de 18-daagse reis echt iets voor jou! Je hopt van eiland naar eiland en je zult merken dat ieder eiland haar eigen karakter heeft.  

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:  

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Thailand-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.135,-
advies op maat offerte

Prachtige eilanden en geweldige nationale parken

Geniet van de mooiste eilanden in het zuiden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know