Reisadvies Sri Lanka aangescherpt - Besluit Calamiteitenfonds tot repratiëring Nederlanders in Sri Lanka. Voor meer info bel 013-5323585

Highlights van Vietnam

Alle hoogtepunten van Vietnam in één route


Deze rondreis laat je het beste van Vietnam beleven! Dwaal rond in de chaotische straten van Hanoi, begeef je tussen de felgroene rijstvelden van Sapa in het hoge noorden en maak indrukwekkende boottochten in Halong Bay. Elk gebied in Vietnam heeft zijn eigen charme. Zo zal Hoi An je verrassen door haar kneuterigheid en een boottocht door Ninh Binh zal je verheugen door de schoonheid van haar landschap.

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Bespaar je liever wat kosten door met de trein te reizen in plaats van een binnenlandse vlucht? Of kies je ervoor om als koning door Vietnam te reizen en te verblijven in topaccommodaties? Ook hebben we een speciale route voor het verkennen van Vietnam met kinderen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Vietnam!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Vietnam-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

 

Schitterende landschappen en een rijke cultuur

Vietnam op zijn best

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know