Reisadvies Sri Lanka aangescherpt - Per 31-5-2019 geldt reisadvies geel, let op veiligheidsrisico's. Voor meer info bel 013-5323585

Highlights van Vietnam

Highlights Vietnam

1 Aankomst Ho Chi Minh City Vlucht

Na aankomst op de luchthaven regel je een visum en wacht een chauffeur op je voor de transfer naar je hotel.

2 Ho Chi Minh City 0 km

Vanuit Ho Chi Minh kun je een excursie maken naar de Cu Chi tunnels. Een enorm tunnelcomplex die tijdens de oorlog in gebruik was. Maak je bezoek aan Ho Chi Minh compleet met een stadsrondleiding.

3 Ho Chi Minh City - Mekong Delta 104 km

Vandaag staat een bezoek aan de Mekong Delta op het programma. Het gebied is een grote wirwar van riviertjes waar je prachtige fietstochten kunt maken.

4 Mekong Delta - Hanoi Vlucht

’s Ochtends heb je de mogelijkheid om in de Mekong Delta de drijvende markt te bezoeken, waarna je ’s middags vanuit Ho Chi Minh City een binnenlands vlucht maakt naar Hanoi.

5 Hanoi 0 km

Verken de hoofdstad van Vietnam met een rondleiding van een gids. Een speciale ‘streetfood tour’ raden wij je sterk aan.

6 Hanoi - Pu Luong Nature Reserve 145 km

Je zet koers richitng het Pu Luong Nature Reserve waarbij je overnacht in een familie homestay op palen boven het water.

7 Pu Luong Nature Reserve 0 km

De omgeving van Pu Luong leent zich uitstekend voor een mooie trekkingstocht door valleien, typische Vietnamese dorpjes en felgroene rijstterrassen.

8 Pu Luong Nature Reserve - Ninh Binh 122 km

Je raakt niet uitgekeken bij het Pu Luong Nature Reserve, dus maak mooie trekkingen door dit gebied. Later op de dag vertrek je naar Ninh Binh.

9 Ninh Binh 0 km

Met een boottocht door Ninh Binh ervaar je de schoonheid van Moeder Natuur. De lokale bevolking vaart je met een roeibootje over de Ngo Dong rivier langs de enorme rotsformaties.

10 Ninh Binh - Halong Bay 199 km

Vandaag vertrek je naar Halong Bay om te gaan eilandhoppen. In deze natuurlijke omgeving kun je heerlijk kajakken, zonnen, zwemmen en ontspannen.

11 Halong Bay - Hué Vlucht

Je laat Halong Bay achter je om terug te keren naar Hanoi, vanwaar je een binnenlandse vlucht maakt naar de historische stad Hué.

12 Hué 0 km

Ontdek de historische stad Hué met een stadwandeling. Vergeet zeker niet om het keizerlijke paleis Tu Cam Thanh over te slaan.

13 Hué - Hoi An 127 km

Je hebt een extra dag om de bezienswaardigheden van Hué te bezichtigen. Later op de dag zet je koers richting Hoi An.

14 - 17 Hoi An 0 km

Hoi An is misschien wel het leukste, sfeervolle en meest kneuterige stadje van Vietnam. Struin langs de ambachtelijke winkeltjes en geniet van de culinaire hoogstandjes. Het hoogtepunt van Hoi An is ongetwijfeld de oude ‘Japanese Covered Bridge’. Deze kleine brug is een knap staaltje werk uit de oude Japanse architectuur. Hoi An ligt aan de zee, waardoor je een bezoek aan dit sfeervolle stadje kan afwisselen met relaxen aan het strand.

18 Vertrek Hoi An Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Danang. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en binnenlandse vluchten. Ze zijn exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Schitterende landschappen en een rijke cultuur

Vietnam op zijn best

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know