Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Highlights van Vietnam

Alle hoogtepunten van Vietnam in één route


Deze rondreis laat je het beste van Vietnam beleven! Dwaal rond in de chaotische straten van Hanoi, begeef je tussen de felgroene rijstvelden van Sapa in het hoge noorden en maak indrukwekkende boottochten in Halong Bay. Elk gebied in Vietnam heeft zijn eigen charme. Zo zal Hoi An je verrassen door haar kneuterigheid en een boottocht door Ninh Binh zal je verheugen door de schoonheid van haar landschap.

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Bespaar je liever wat kosten door met de trein te reizen in plaats van een binnenlandse vlucht? Of kies je ervoor om als koning door Vietnam te reizen en te verblijven in topaccommodaties? Ook hebben we een speciale route voor het verkennen van Vietnam met kinderen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Vietnam!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Vietnam-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

 

 

Schitterende landschappen en een rijke cultuur

Vietnam op zijn best

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know