Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Verken Vietnam

Ontdek de natuur en cultuur van Vietnam op een actieve manier


Deze rondreis is perfect voor jou als je van dichtbij kennis wil maken met de cultuur van de lokale bevolking. Bezoek typisch Vietnamese dorpjes  in de omgeving van Sapa met een fietstocht of trekking.  Maar deze rondreis is ook ideaal om op een actieve manier kennis te maken met onbekend Vietnam. Waar anderen linksaf slaan ga jij naar rechts. Ontdek minder bekende nationale parken zoals Phong Nha Ke Bang NP en ervaar wat Moeder Natuur heeft achtergelaten in kleurrijk Vietnam.


Wat dacht je van abseilen en raften bij de watervallen in de omgeving van Dalat? Of kies jij ervoor om indrukwekkende hiketochten te maken in Cat Tien National Park? We hebben verschillende routes waaruit je kunt kiezen. Leg je de focus op de natuur of juist op bijzondere activiteiten? En heb je de voorkeur voor binnenlandse vluchten of reis je liever per trein? We helpen je graag met een advies op maat.   

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Vietnam-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.865,-
advies op maat offerte

Natuur, cultuur, actief en onbekend...

Ontdek de schoonheid van Vietnam

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know