Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Vietnam is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Kajakken & snorkelen bij Cat Ba 
Cat Ba dagexcursie
Het eiland Cat Ba ligt in Halong Bay en is een paradijsje op aarde. Met deze dagtocht kun jij de schoonheid van dit prachtige eiland zelf beleven. Een gids haalt je bij je hotel op en brengt je naar de haven waar een speedboot in het water voor je klaarligt. Je maakt een mooie tocht langs de kustlijnen van Cat Ba. Je ziet vooral veel grote rotsformaties die uit de smaragdgroene zee oprijzen. Vervolgens legt de speedboot aan op een verlaten strand waar je heerlijk kunt snorkelen. ’s Middags bezoek je een drijvend dorp waar de gastvrije inwoners een lunch voor je hebben gemaakt. Kom in contact met de lokale bevolking en ervaar hoe het is om op palen boven het water te wonen. Later op dag staat er een kajakexcursie gepland. Je sluit de dag weer af op de speedboot en vaart terug naar de haven waar je bent opgestapt. Een topdag!      
Indicatieprijs:    € 29,- p.p. 
Duur:               Circa 7 uur 

Abseilen in Dalat
Abseilen Dalat
Beleef een dag vol avontuur, spektakel en uitdagingen in Dalat. Ga abseilen in de pure wildernis. Allereerst krijg je een veiligheidsinstructie over het gebruik van de materialen van de gids. Vervolgens is het tijd om het avontuur op te zoeken! Je komt langs fantastische kloven, je springt van kliffen af, je steekt wilde wateren over en je ziet watervallen aan je voorbijtrekken.   
Indicatieprijs:    € 72,- p.p. 
Duur:               Circa 8 uur 

Ontspannen fietstocht in Hoi An
Fietstocht Hoi An
Het stadje Hoi An behoort tot één van de meest toeristische plekjes van Vietnam. En terecht, want de gezellige sfeer van dit stadje moet je echt ondervonden hebben. Máár deze fietstocht laat je juist de andere kant van Hoi An zien. Samen met een lokale gids ga je per fiets het plattelandsleven van Hoi An verkennen. De fietsroute komt langs groene rijstvelden, kleine nijverheidsbedrijfjes, plantages en lieflijke dorpjes. Onderweg maak je regelmatig tussenstops om in contact te komen met de lokale bevolking, wat erg leuk is! 
Indicatieprijs:    € 20,- p.p. 
Duur:               Circa 3 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.865,-
advies op maat offerte

Natuur, cultuur, actief en onbekend...

Ontdek de schoonheid van Vietnam

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know