Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Vietnam is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Kookworkshop in Hanoi
Kookworkshop Hanoi
Een kookworkshop is een leuke manier om op culinair gebied kennis te maken met de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. ’s Ochtends ga je met een gids naar de lokale markt van Hanoi om boodschappen te doen. De markt van Hanoi is een samensmelting van kleuren en geuren en je zult je ogen uitkijken over de bijzondere manier van verkopen op deze markt. De gids helpt je een handje met het verzamelen van de juiste ingrediënten voor de kookworkshop. Nadat alle ingrediënten zijn verzameld is het tijd om aan de slag te gaan in de keuken. Je leert de Vietnamese bereidingswijze van enkele nationale gerechten in praktijk te brengen en je bereidt een heerlijke maaltijd. Deze maaltijd mag je na bereiding uiteraard zelf proeven en opeten!
Indicatieprijs:    € 42,- p.p. 
Duur:               Circa 5 uur 


Fietstocht in Hoi An
Fietstocht Hoi An
Het stadje Hoi An behoort tot één van de meest toeristische plekjes van Vietnam. En terecht, want de gezellige sfeer van dit stadje moet je echt ondervonden hebben. Máár tijdens een fietstocht zal je de andere kant van Hoi An zien. Samen met een lokale gids ga je per fiets het plattelandsleven van Hoi An verkennen. De fietsroute komt langs groene rijstvelden, kleine nijverheidsbedrijfjes, plantages en lieflijke dorpjes. Onderweg maak je regelmatig tussenstops om in contact te komen met de lokale bevolking.
Indicatieprijs:    € 20,- p.p. 
Duur:               Circa 3 uur 
  
Cu Chi Tunnels Tour 
Cu Chi Tunnels Tour
Tijdens de Vietnamoorlog leefde de Vietcong voornamelijk onder de grond en waren de Cu Chi tunnels hun schuilplaats. Dit gangenstelsel ligt op 40 kilometer afstand van Ho Chi Minh City en is als het ware een grote ondergrondse stad met ziekenhuizen, scholen en woonplekken. Het tunnelcomplex is 250 kilometer lang en een deel hiervan kun jij met deze activiteit zelf bewonderen. Een gids leidt je naar de verscholen ingang van de Cu Chi tunnels waar je onder de grond terecht komt en door de nauwe tunnels kunt lopen. Een gids wijst je de weg ondergronds en vertelt je over de barre omstandigheden waarin de Vietcong moest bivakkeren.     
Indicatieprijs:    € 23,- p.p. 
Duur:               Circa 5 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Schitterende landschappen en een rijke cultuur

Vietnam op zijn best

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know