Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Combineer Vietnam of Thailand met Cambodja

Combineer Vietnam of Thailand met Cambodja

Combineer Vietnam of Thailand met Cambodja

Op 06 April 2018.

Ontdek al het moois van verschillende prachtige Aziatische landen tijdens één rondreis. Zo zijn Thailand en Vietnam prima te combineren met een bezoek aan Cambodja. Elk land heeft zijn eigen cultuur en natuur en dat maakt deze combinaties zo divers. Cambodja is een waardevolle toevoeging aan je route door Azië.

Het startpunt van je verkenningstocht door Cambodja is meestal de hoofdstad Phnom Penh, een typisch Aziatische hoofdstad. Hier heb je  hoge en luxe wolkenkrabbers, maar een sfeervol centrum aan de Mekong rivier. Een absolute ‘must visit’ is Phnom Penh is het Koninklijk Paleis, al tientallen jaren is dit het onderkomen van de Cambodjaanse Koning(in). Sommige plekken zijn toegankelijk, waardoor je de prachtige architectuur en de tropische tuinen om het paleis kan aanschouwen.

Helaas is Phnom Penh niet altijd even sfeervol geweest. Ten tijde van de oorlog in de jaren zeventig werden in deze stad duizenden Cambodjanen gevangen genomen en gemarteld. Het duistere verleden van Phnom Penh is terug te zien in de Killing Fiels en het Tuol Sleng museum. Het gritzwarte verleden is onlosmakelijk verbonden met de hoofdstad van Cambodja.

Voor velen is Siem Reap het hoogtepunt van Cambodja. Te midden van een prachtige jungle vind je een enorm tempelcomplex. Van alle tempels is de Angkor Wat de belangrijkste. De Angkor Wat is hét symbool van Cambodja. Bij dit reusachtige, religieuze tempelcomplex kan je dagenlang vertoeven en genieten van alle verschillende tempels. Wij raden je sterk aan om de nationale trots van Cambodja niet over te slaan tijdens je bezoek aan dit land.

Wij stellen op basis van jouw wensen je ideale rondreis door Azië op maat voor je samen. Zo combineer je gemakkelijk de highlights van verschillende landen. 

Bekijk ter inspiratie onze voorbeeldreizen met de combinatie Vietnam en Cambodja of maak een afspraak met één van onze Azië specialisten.