Een vakantie in Azië met kinderen? Ik zeg Bali!

Een vakantie in Azië met kinderen? Ik zeg Bali!

Een vakantie in Azië met kinderen? Ik zeg Bali!

Op 26 June 2018.

Wil je een rondreis maken met je kinderen naar een verre bestemming? Dan zou je het Indonesische eiland Bali eens moeten overwegen! Oké, ik geef toe dat het een stuk vliegen is, maar je krijgt er ook wat voor terug! Een aantal redenen waarom jij met je gezin het vliegtuig naar Bali pakt:

#1 Kindvriendelijke hotels Bali staat bol van de fijne én kindvriendelijke resorts en hotels. Er is niets zo lekker voor de kids om na een actieve ochtend en/of middag in het zwembad te plonsen. Bovendien geeft het jou als ouder de rust om te relaxen en van het heerlijke klimaat te genieten.

#2 Langzaam aflopende zee Wissel het zwembad af met het strand. De meeste stranden lopen langzaam af in de zee, waardoor de kinderen ongestoord aan de kustlijn kunnen spelen.

#3 Er is genoeg te doen voor kinderen! Wist je dat Bali beschikt over het beste waterpark van Azië? In Waterbom Park vind je waterpret voor jong en oud. Of ga met het hele gezin spelende aapjes kijken in Monkey Forest in Ubud. Een ritje op de rug van een olifant in de Taro Jungle is zowel voor jou als voor de kinderen een onvergetelijke ervaring! In het Treetop Adventure Park kunnen de kids hun energie kwijt door van boomtop naar boomtop te klimmen.

#4 Geen gedoe met vervoer Van alle Indonesische eilanden is het vervoer het beste geregeld op Bali. De reisafstanden tussen de verschillende bezienswaardigheden zijn relatief kort in vergelijking met de andere eilanden.

#5 Goede medische voorzieningen Voor een reis naar Bali heb je enkel een inenting nodig tegen hepatitis A. Een medewerker van de GGD of thuisvaccinatie.nl kan bij je thuis langskomen voor de inenting. Verder heb je weinig medische voorbereidingen voor je reis naar Indonesië. Bali is een malariavrij gebied. Hopelijk niet aan de orde, maar ook ter plaatse voldoen de kwalitatief goede ziekenhuizen aan de Europese richtlijnen.

Bekijk hier onze familierondreizen door Indonesië. Heb je vragen? Maak dan een afspraak, want dan kan ik je het beste adviseren!