Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Kuching, een sfeervolle stad die je een 'dorps gevoel' geeft

Kuching, een sfeervolle stad die je een 'dorps gevoel' geeft

Kuching, een sfeervolle stad die je een 'dorps gevoel' geeft

Op 05 December 2016.

Kuching is de sfeervolle hoofdstad van de deelstaat Sarawak op Borneo. Kuching is op geen manier te vergelijken met een andere Aziatische stad, omdat er geen sprake is van massale drukte of het idee dat u zich in een metropool bevindt. Kuching heeft eigenlijk een dorps karakter, met uiteraard ook wel elementen van stedelijke drukte. De stad heeft een ontzettend centrale ligging, om vanuit daar bijzondere dagtochten en excursies te ondernemen.

Daarnaast heeft Kuching een ontzettend bedrijvig nachtleven aan de rivieroever, die opgefleurd wordt door de vele lichtjes, lampionnetjes, kraampjes en eettentjes. De keuze voor een culinaire avond is ruimschoots aanwezig. Of u nu op zoek bent naar de Indonesische keuken, Maleisische lekkernijen of een goede, traditionele Chinese dis, het is er simpelweg allemaal.

Een goede mogelijkheid om te overnachten in Kuching is het Hilton Kuching. Een uitstekende keuze voor een grote doelgroep. Het hotel ligt zeer centraal en ook nog eens aan de rivier, een echte A locatie dus.