Paspoort

Hoe lang moet mijn paspoort nog geldig zijn?


Je paspoort moet tot tenminste 6 maanden na thuiskomst geldig zijn. Kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort en mogen dus niet bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders.

Overige grensformaliteiten

Je ontvangt een visum bij aankomst met een geldigheid van maximaal 3 maanden. Verder dien je een vliegticket te hebben met bevestigde terug- of doorvlucht.

Overige vragen:



Nice 2 know