Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Onze Beleefwinkel

Onze Beleefwinkel

Wanneer we je geïnspireerd hebben en je zelf op reis wilt gaan naar dit geweldige land, dan nodigen we je van harte uit in onze Beleefwinkel in Tilburg.

We presenteren je rondreis van dag tot dag in één van onze spreekkamers. Op een groot scherm krijg je alvast een preview van je reis. Op die manier weet je wat je te wachten staat en kunnen de vakantiekriebels direct beginnen.

Omdat we het erg waarderen wanneer je bij ons langskomt, trakteren we je graag op een lunch. Combineer het nuttige met het aangename en maak er een gezellig uitstapje naar Tilburg van. 

Klik hier om direct een afspraak in te plannen

Nice 2 know